1. Home
  2. Vesti
  3. Novi krosover marke Alfa Romeo kao koncept u Ženevi?
Novi krosover marke Alfa Romeo kao koncept u Ženevi?
0

Novi krosover marke Alfa Romeo kao koncept u Ženevi?

198
0
Podelite sa prijateljima:

Dve nedelje pred početak Salona automobila u Ženevi još uvek nema zvanične potvrde o tome da će italijanska marka predstaviti konceptnu verziju SUV modela iz C segmenta. Ipak, glasine da će se to dogoditi sve su intenzivnije. Pretpostavlja se da će na najznačajnijoj svetskoj manifestaciji biti predstaljen i modernizovan enterijer krosover modela Stelvio i limuzine Giulia, mada i na tu temu, čelnici kompanije još uvek ćute. 

Još ranije, proizvođač je izneo ogromna očekivanja od novog krosovera. Alfa Romeo veruje da će to biti najuspešniji model kompanije, u smislu prodajnih brojki, u bogatoj istoriji dugoj 108 godina. Osnovni zadatak ovog krosover mališana biće da na svoju stranu privuče kupce koji inače koketiraju sa konkurentskim modelima kao što su Volvo XC40, BMW X1, Audi Q3 i Range Rover Evoque.

Kada se zna da je ovo najbrže rastući segment automobilske industrije, onda planovi Italijana i ne zvuče previše ambiciozno.

AutoRepublika

(198)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments