1. Home
  2. Vesti
  3. „BMW Presidents Award“ za Delta Motors treću godinu zaredom
„BMW Presidents Award“ za Delta Motors treću godinu zaredom
1

„BMW Presidents Award“ za Delta Motors treću godinu zaredom

389
1
Podelite sa prijateljima:

BMW Presidents Award predstavlja prestižno i najviše priznanje koje BMW grupacija dodeljuje svojim partnerima. Delta Motors, kao generalni uvoznik i distributer za BMW i MINI vozila za Srbiju i Crnu Goru, po treći put zaredom osvaja ovu nagradu.

Ovo priznanje podrazumeva kompleksan sistem ocenjivanja celokupnog poslovanja – od radnih standarda, uvedenih inovacija, rezultata poslovanja svih segmenata, do nezavisno sprovedenog ispitivanja zadovoljstva klijenata.

Delta Motors je, zahvaljujući čvrstom dugogodišnjem partnerstvu sa BMW grupacijom, ali i implementacijom najsavremenijih BMW standarda i „BMW Future Retail“ programa u našu zemlju uveo najviše standarde poslovanja. Uvođenjem „Virtual Reality“ koncepta, u prodaju u okviru ovog programa, postao jedno od prvih tržišta u svetu u čijem je prodajnom salonu moguće konfigurisati vozilo na ovaj način. BMW grupacija je prepoznala Delta Motors kao odlučnog partnera i kompaniju čiji je tim spreman da iznese savremene i kompleksne projekte.

Naša strategija je da klijenta postavimo u fokus apsolutno svakog zaposlenog u našoj kompaniji. Pritom nije reč o tradicionalnom pristupu ‘klijent je uvek u pravu’, već o daleko kompleksnijem, potpuno personalizovanom tretmanu, kao i na predviđanju potreba i prevazilazenju očekivanja klijenta. Iako su naše investicije u edukacije, digitalizaciju i modernizaciju naših salona i servisa značajne, mislim da razlog zbog kojeg smo dobili ovu nagradu treću godinu za redom, leži upravo u ovakvom pristupu, i to samu nagradu za nas čini još vrednijom.“ rekla je generalna direktorka kompanije Aleksandra Đurđević.

BMW grupacija predstavila je poslovanje kompanije Delta Motors drugim BMW tržištima kao primer dobre prakse zbog svih inovacija koje su uvedene, a posebno tokom 2018. godine kada je predstavljena BMW-ova luksuzna klasa i poseban deo BMW salona, kao i originalan pristup klijentima i izgled MINI i BMW Motorrad salona. Nezavisni rezultati „Mystery shoppingа“ svrstali su našu zemlju među vodeća BMW tržišta u svetu kada su promocije i tretman klijenata u pitanju.

Delta Motors

(389)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
TNT

To znači da uskoro možda i dobijemo informaciju o ograničenju brzine u Srbiji, menije na Srpskom, Connected drive… ili samo nove, više cene jer su ipak u pitanju nagrađeni dileri?