1. Home
  2. Vesti
  3. Evo ga! Renault Clio V
Evo ga! Renault Clio V
5

Evo ga! Renault Clio V

1.16K
5
Podelite sa prijateljima:

Kompletnu prezentaciju nove generacije francuskog hedžbeka ćemo pripremiti čim budu dostupni zvanični materijali za novinare, a već sada imamo priliku da vidimo i izgled spoljašnosti novog Clija.

Prve fotografije unutrašnjosti noviteta smo videli ranije danas, a dosta toga smo mogli da saznamo o Cliju nove generacije i na osnovu onoga što nudi osvežena Nissan Micra.

Očekujemo da će se potpuno skidanje vela sa novajlije dogoditi veoma brzo, verovatno već sutra.

AutoRepublika

(1162)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Ali muzička linija iz 80-ih u osnovnom modelu, jedino što nema kasetofon i gramofon.
Pa da li su realni.

Pomponije

Lepo izgleda, daleko bolje od proizvoda VW grupe.

Cenim da će Francuzi preuzeti primat u B segmentu, to je pitanje trenutka. Možda bi se moglo reći i da su sad dominantni ako se pridoda uspeh rumunskog Sandera.

Aca.Z

Čini mi se da su ventilacioni otvori kao oni u Passatu.

Mad Max

Ovaj enterijer koji je prikazan na slici, je naj naj klotastiji u ponudi – najniži paket opreme. Sličnu klot opciju ima i Megan u osnovnom paketu. Glupo je što tablet nije integrisan u instrument tablu. Neverovatno je da postoni neko ko sme da prikaže najprostiji paket enterijer na prvim fotkama.
Izgled napred, mali Megan – odlično.
Izgleda je malo porasla visina, biće više mesta z aglavu pozadi.

moron

Da, ovo je „muzika“ iz baznog megana ( ali, „natakarena“ gore )