1. Home
  2. Vesti
  3. Za koje modele Volkswagen organizuje premijere sledeće godine?
Za koje modele Volkswagen organizuje premijere sledeće godine?
0

Za koje modele Volkswagen organizuje premijere sledeće godine?

226
0
Podelite sa prijateljima:

Grafički prikaz koji se juče pojavio na internetu, otkriva planove marke Volkswagen za sledeću godinu, a koji se tiču javnog predstavljanja noviteta. Pored novih modela koji su planirani za tržište Kine (T-Cross LWB; e-Lavida; e-Golf; Polo i e-Bora), nemačka marka najavljuje premijere sedana Passat, hedžbeka Golf, krosover kabrioleta T-Roc, kao i kompaktni, čisto električni model ID.

Ipak fotografija, koja je prikazana učesnicima interno organizovanog skupa u sedištu kompanije u Volfsburgu, možda i ne sadrži sve ono što nam Volkswagen priprema za sledeću godinu, pa nije isključeno da će još neki noviteti biti prikazani, ili da će jednostavno “procureti” na internet, baš kao što se to desilo juče sa osmom generacijom Golfa.

U prvoj polovini sledeće godine, pored uvođenja u prodaju na evropskom kontinentu, modela sa povišenom pozicijom sedenja T-Cross, Kinezima će biti ponuđena “istegnuta” verzija T-Cross LWB. Interesantno je da će produženi T-Cross moći da pazare i kupci iz Brazila.

Do sredine sledeće godine, skoro sav fokus premijera nemačke marke će biti usmeren ka Kini, što se vidi i iz ostalih sitnijih ikonica, koje su sastavni deo naslovne fotografije.

Zato je drugi deo naredne godine rezervisan za predstavljanje nove generacije, pa možemo reći kultne limuzine iz Volfsburga, Volkswagen Passata, koji će se u nekim detaljima razlikovati zavisno od toga da li je namenjen evropskom, američkom, južnoafričkom ili brazilskom tržištu.

U finalu, tu je i najiščekivanija premijera. Naravno, radi se Golfu Mk8, koji je primarno namenjen kupcima sa Starog kontinenta. Tu je i T-Roc Cabrio i električni kompakt ID.

AutoRepublika

(226)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments