1. Home
  2. Vesti
  3. Prvi pogled na BMW serije 3 sa M Performance komponentama (Video)
Prvi pogled na BMW serije 3 sa M Performance komponentama (Video)
0

Prvi pogled na BMW serije 3 sa M Performance komponentama (Video)

677
0
Podelite sa prijateljima:

Zahvaljujući portalu BMWBlog, u prilici smo da se upoznamo sa izgledom serije 3 koju krase originalni delovi iz paketa M Performance Parts. Prikazani model poseduje karoseriju ofarbanu u belu, Alpine White nijansu, a u pitanju je verzija 320d (G20). 

Po običaju, primenjene su modifikacije koje naglašavaju sportski stil i dodaju na agresivnosti pojave primeraka opremljenih M Sport paketom opreme, uz istovremeno blago poboljšane performanse.

Proizvođač navodi da su primenjene komponente razvijene za potrebe vožnje na stazi, i da nisu namenjene čisto vizuelnom ugođaju, već da imaju i neka praktična svojstvo, odnosno namene. Najvažnija funkcija brojnih dodatih komponenti doprinosi boljim karakteristikama vozila u oblasti aerodinamike. Paket obuhvata deset karoserijskih dodataka koji mogu biti izrađeni od materijala visokog sjaja, crne boje, ili od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima.

M Performance katalog sadrži i ponudu kočnog sistema poboljšanih karakteristika, koji se prepoznaje po kočnim čeljustima crvene boje i kočnim diskovima prečnika 18 inča, što obezbeđuje znatno kraći zaustavni put vozila. Za razliku od kočnih diskova koji su ugrađeni na standardne primerke iz game serije 3, opcioni su samoventilirajući, lakši i istovremeno su većeg prečnika.

Što se tiče točkova, paleta iz M Performance paketa obuhvata četiri različita dizajna u dve različite veličine. U ponudi su felne u matiranoj nijansi crne boje, veličine 18 inča, podesne za upotrebu kako u letnjim mesecima, tako i tokom zime. Pored njih, kupci će moći da izaberu i dvobojne ili mat crne ili sive jedinice veličine 20 inča.

Uostalom, pogledajte video.

AutoRepublika

(677)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments