1. Home
  2. Vesti
  3. BMW obelodanio detalje u vezi sa novim 330e iPerformance modelom
BMW obelodanio detalje u vezi sa novim 330e iPerformance modelom
1

BMW obelodanio detalje u vezi sa novim 330e iPerformance modelom

941
1
Podelite sa prijateljima:

Novi BMW 330e iPerformance dobija bateriju od 12 kWh

Bavarska marka je obelodanila dodatne detalje u vezi sa budućim 330e iPerformance modelom, koji na scenu treba da stupi u leto 2019.

Nova generacija dobija bateriju od 12 kWh (prethodno 7,6 kWh), tako da se očekuje dvostruko veća autonomija čisto na električni pogon od 60 kilometara.

Novi pogonski sistem donosi poboljšanja i kada je reč o maksimalnoj brzini u električnom režimu, sa 120 na 140 km/h, a uvodi se i potpuno nova XtraBoost postavka za 30 kW više snage u izvesnom vremenskom intervalu.

BMW 330e iPerformance specifikacije:

  • do 60 kilometara autonomije u čisto električnom režimu
  • baterija od 12 kWh
  • izlazna snaga: 185 kW (215 kW u XtraBoost postavci) i 420 Nm
  • 2,0-litarski četvorocilindarski benzinac (135 kW/185 ks), Steptronic menjač i elektromotor (kontinuirana izlazna snaga 50 kW i maksimalna od 80 kW).
  • 0-100 km/h za 6,0 sekundi
  • maksimalna brzina 230 km/h odnosno 140 km/h u čisto električnom režimu.
  • prosečna potrošnja 1,7 litara benzina na 100 pređenih kilometara

AutoRepublika

Izvor: BMW

(941)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan

Dobitna kombinacija na papiru. U gradu na struju, na putu zver.