1. Home
  2. Vesti
  3. Vladimir Putin u ulozi šofera (galerija)
Vladimir Putin u ulozi šofera (galerija)
1

Vladimir Putin u ulozi šofera (galerija)

1.03K
1
Podelite sa prijateljima:

Ruski predsednik provozao je egipatskog kolegu na autodromu u Sočiju, koji je ujedno dom i trke Formule 1.

Putin je El-Sisija provozao stazom u svojoj predsedničkoj limuzini, modelu Aurus Senat. Bilateralni susret dvojice šefova država u Sočiju uključivao je i prikazivanje blindiranog sedana, ali nije se očekivalo da će za volan sesti Putin. Ipak, ruski predsednik ugostio je Egipćanina tako što je lično preuzeo upravljanje vozilom, dok je El-Sisi sedeo na suvozačevom sedištu.

Pored Aurusovog modela Senat, dvojica lidera imali su priliku da razgledaju i model Arsenal, minivan istog proizvođača. Oba automobila nalaze se u službenoj upotrebi u Rusiji, a čini se i da su Egipćani zainteresovani za iste.

Proizvođač Aurus trenutno vrši opitne testove za jedan SUV model koji bi trebalo da se u ponudi nađe krajem 2019. ili početkom 2020. godine.

Do sada smo imali priliku da vidimo Putina kako vozi avion, malu podmornicu, bolid Formule 1, šta je za njega jedna limuzina…

 

 

(1030)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Ljubisa

Zar i kod Vas politika?