1. Home
  2. Sajmovi
  3. Pariz 2018
  4. Restilizovan Lexus RC premijerno prikazan publici
Restilizovan Lexus RC premijerno prikazan publici
0

Restilizovan Lexus RC premijerno prikazan publici

118
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon internet premijere koju je ovaj osveženi model imao tokom avgusta, ovo je njegov prvi javni nastup. Iako se izmene, na prvi pogled, čine vidljivim jedino putem mikroskopa, one su ipak izvršene i tiču se veoma važnih unapređenja.

Najpre, izmenjen je oblik prednjih svetlosnih grupa koje sada inkorporiraju i LED dnevna svetla. Sada farovi izgledaju nalik onima koje poseduje poslednja generacija LC modela.

Izgled rešetke hladnjaka je takođe osvežen.

Za izmene na zadnjem delu restilizovanog modela, Lexus navodi da nisu samo stilske prirode, već da detalji na uglovima odbojnika doprinose i boljem ponašanju automobila pri vožnji visokom brzinom. Difuzor pri dnu je samo brlago revidiran, dok zadnje svetlosne grupe krasi grafika u obliku slova L, što je najavljeno kao zaštitni znak budućih modela luksuzne japanske marke.

Izmene u unutrašnjosti vozila su ograničene na modifikovanu centralnu konzolu. Unapređen je opšti ambijent kako bi putnici stekli što intenzivniji utisak najvišeg kvaliteta boravka u kabini. Na raspolaganju će biti sedam kombinacija boja za enterijer, uz 11 raspoloživih nijansi za karoseriju.

Unapređen je i dvolitarski turbobenzinski agregat koji će sada krasiti brži odziv na pritisak papučice gasa. Novi su i amortizeri, a i sistem oslanjanja je bio subjekt finog podešavanja od strane inženjera kompanije.

Za novembar i Salon automobila u Los Anđelesu, najavljena je i premijera restilizovanog modela RC F. Ukoliko se ne pojavi u Kaliforniji, sasvim je izvesno da ćemo ga videti u Detroitu, uz roudster Supra koji će tada biti javno prikazan po prvi put.

(118)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments