1. Home
  2. Vesti
  3. Milion evra za saniranje posledica požara u Grčkoj
Milion evra za saniranje posledica požara u Grčkoj
2

Milion evra za saniranje posledica požara u Grčkoj

158
2
Podelite sa prijateljima:

Hellenic Petroleum Grupa, u čijem se sastavu nalazi i kompanija EKO Serbia, njeni zaposleni, partneri, akcionari i menadžment kompanije izražavaju punu podršku i saosećaju sa svima koji su pogođeni katastrofalnim požarom koji je zahvatio oblast Atike u Grčkoj.

Kompanija je izrazila spremnost da pomogne na adekvatan način kako bi se ublažile posledice požara i u kontaktu je se sa nadležnim organima sa ciljem preduzimanja aktivnosti za pomoć žrtvama. Za te namene Hellenic Petroleum Grupa izdvojila je million evra, a EKO pumpe u Grčkoj će obezbediti neophodno gorivo sa željom da im se priduruže i ostale kompanije kako bi ugroženo stanovništvo dobilo pomoć i što pre se sanirale posledice požara.

Delegacija Hellenic Petroleum Grupe obišla je Megaru i susrela se sa gradonačenikom Grigorisom Stamulisom.

Na zahtev Ministarstva infrastrukture, transporta i mreža, Hellenic Petroleum Grupa finansirala je snimanje iz vazduha oblasti koje su uništene u požaru, kako bi se nadležnim institucijama i službama obezbedile sve potrebne informacije za mapiranje, procenu posledica požara i organizovala pomoć žrtvama.

(158)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Slavko

Oni dali milion, a drzava celih 200,000…

Zvezdan Božinović

U ekonomskom smislu, oni su jaci od nase države.