1. Home
  2. Vesti
  3. BMW objavio poziv za korektivnu intervenciju za brojne modele u SAD
BMW objavio poziv za korektivnu intervenciju za brojne modele u SAD
0

BMW objavio poziv za korektivnu intervenciju za brojne modele u SAD

339
0
Podelite sa prijateljima:

A nama zamerate za poneku, retku slovnu grešku… Šalu na stranu, severnoamerička divizija BMW-a je prinuđena da izvrši opoziv 43 modela za modelnu 2018. godinu. Među njima se nalaze BMW X5 xDrive35i, X5 xDrive50i, X5 xDrive35d kao i X6 sDrive35i.

Obrtni zavrtanj na prednjoj levoj, donjoj regulacionoj sponi može biti nekorektno učvršćen, što može prouzrokovati lom regulacione spone. Ukoliko bi do loma zaista I došlo, upravljanje i kontrola nad  vozilom bi bile kompromotivane, uvećavajući time rizik od saobraćajne nezgode.

BMW je takođe povukao približno 5.600 primraka modela BMW X3 sDrive30i, X3 xDrive30i kao i X3 M40i za modelnu 2018. i 2019. godinu, kao i krosovere X4 xDrive30i i X4 M40i, za modelnu 2019. godinu.

Problem je vezan za klipove zadnje kočne čeljusti, kod kojih postoji verovatnoća da su presvučene nedovoljnim zaštitnim slojem, što potencijalno može negativno da utiče na performanse kočnice i poveća verovatnoću da dođe do incidenta. Servisi će besplatno ispustiti vazduh iz hidrauličnog kočnog Sistema.

BMW će poslati obaveštenja vlasnicima pogođenih vozila, počev od 21. avgusta.

(339)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments