1. Home
  2. Vesti
  3. Vauxhall – kraj za Zafiru Tourer
Vauxhall – kraj za Zafiru Tourer
1

Vauxhall – kraj za Zafiru Tourer

356
1
Podelite sa prijateljima:

Iz britanskog ogranka Opela javljaju da je potražnja za SUV modelima praktično „došla glave“ Zafiri Tourer. 

„Prosto je neisplativo proizvoditi više automobile u MPV segmentu, kupci žele SUV i krosover vozila“, izjavio je PR Vauxhalla. Britanska marka momentalno će zaustaviti proizvodnju pomenutog modela kao i Astre GTC.

Vauxhall će nastaviti sa prodajom oba vozila sve dok imaju automobila na lageru. Ovaj proizvođač će se u narednom periodu zajedno sa Opelom okrenuti više ka SUV modelima, koji polako ali sigurno preuzimaju dominat na tržištu automobila.

Prema direktivi iz PSA, britanski brend će početi da prelazi na korišćenje delova ove grupacije, da bi se do 2024. godine u potpunosti raskrstilo sa ostacima ere General Motorsa.

(356)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Šteta. U svetu brojnih savremenih besmislenih vozila, redizajnirana zafira tourer je veoma razumno vozilo. Na sajtu Opel.rs pogledate cenu i opremu Zafire Innovation 1,6 dizel (22.790), pa probajte „akcijski“ Grandland X 1,6 dizel da opremite slično toj Zafiri. Biće skuplji barem 5.000 od nje, što je najboji dokaz kakve „magareće uši“ proizvodjači izvlače kupcima SUV vozila.