1. Home
  2. Vesti
  3. Polestar 1 na Goodword festivalu brzine
Polestar 1 na Goodword festivalu brzine
0

Polestar 1 na Goodword festivalu brzine

175
0
Podelite sa prijateljima:

Hibridni GT automobil, prvenac brenda Polestar, okušaće se na Goodword festivalu brzine. 

Za volanom na brdskoj trci naći će se Joakim Ridholm, test vozač marke Polestar. Švedski brend prikazaće pomenuti model u dve specifikacije, kako bi realnije pokazali mogućnosti nadolazećeg asa.

Podsetimo, Polestar 1 raspolaže sa ukupno 600 konjskih snaga uz 1000 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Interesantno je da ovaj model može preći oko 150 kilometara koristeći isključivo električnu energiju.

Mada je do sada primljeno oko 7.000 narudžbina, ovaj model biće izrađen u svega 1.500 primeraka. početna cena iznosiće 155.000 američkih dolara, a Polestar 1 će se proizvoditi u pogonu u Kini.

Nakon modela oznake „1“, ova marka plasiraće još dva automobila, koji će nositi kodne oznake „2“ i „3“. Dvojka bi trebalo da bude potpuno električni sedan, dok će trojka biti hibridni SUV.

 

(175)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments