1. Home
  2. Vesti
  3. Tesla Model 3 od sada sa boljim kočnicama
Tesla Model 3 od sada sa boljim kočnicama
0

Tesla Model 3 od sada sa boljim kočnicama

167
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon veoma loših rezultata kočenja na testu Consumer Reportsa, Tesla brzo reaguje i rešava problem. 

Na ponovnom testu američke publikacije, Model 3 zaustavio se pri kočenju sa 97 km/h za 34,8 metara, što je čak 5,8 metara bolji rezultat nego što je to bilo na prvom testiranju.

Consumer Reports je stoga prepravio svoj izveštaj i svrstao Model 3 među preporučljive automobile. Ilon Mask je putem Twittera saopštio da Tesla intenzivno radi na poboljšanjima Modela 3, kao i da su upoznati sa manama ovog automobila. Kao neka od poboljšanja Mask je naveo bolju zvučnu izolaciju i kvalitetniji sistem oslanjanja, kako bi vožnja bila još udobnija.

Uprkos povoljnim rezultatima na brojnim testovima, Model 3 je i dalje u paklenom problemu sa proizvodnjom. Mask obećava da će problem biti rešen u narednim mesecima, i da će Tesla uspeti da ispuni obećave mesečne kvote.

S druge strane, poseban pritisak na Teslu zbog Modela 3 vrše zemlje koje voze levom stranom, jer ova kompanija još uvek ne isporučuje modele sa volanom sa desne strane. Nezadovoljstvo je pogotovo veliko u Australiji, a kako lokalni stručni časopisi pišu, ne postoji zvaničan datum kada bi prvi Model 3 mogao da se pojavi u njihovoj zemlji.

(167)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments