1. Home
  2. Vesti
  3. Opelov porodični prijatelj
Opelov porodični prijatelj
0

Opelov porodični prijatelj

244
0
Podelite sa prijateljima:

Opel je lansirao automobil koji nosi naziv  Combo Life, a da su ga nazvali „ultrapraktik“, ne bi mnogo pogrešili.

Dakle, reč je o vanu u koji može da se smesti sedam osoba, a uz njih još i par kućnih ljubimaca. Pre par dana je Citroen skinuo veo sa novog Berlinga, a sada je pred nama i njegov „dvojajčani blizanac“, Opel Combo Life.

Dolazi u dve dužine karoserije i dve kabinske konfiguracije, sa pet ili sedam sedišta. Naravno, glavni atribut je oličen u izdašnom kabinskom prostoru, čemu je u velikoj meri doprineo odnos kratkih prepusta i dužine međuosovinskog rastojanja. Standardni model je dugačak 4,40 metara a „produženi“ 4,75 metara.

Kome se ne sviđa „kaktusoidna“ dizajnerska škola Berlinga, tu je Combo Life sa konvencionalnijom pojavom. Standardni model raspolaže prtljažnikom od 597 litara (mereno do vrha zadnjih sedišta), dok verzija sa produženim međuosovinskim rastojanjem, sa uspravnim zadnjim sedištima, može da se pohvali sa 850 litara korisnog prostora. Zadnja kupa se standardno deli u odnosu 60:40, dok opciono može da se dobije sa tri individualna sedišta.

Zaista, prtljažnik je krajnje izdašan, a tu su brojni dodatni odeljci i prostori za odlagane razno-raznih stvarčica, uz gornju policu, zapremine 36 litara.

Combo Life će biti dostupan sa čitavom lepezom benzinskih i dezel motora, uparenih sa petostepenim ili šestostepenim menjačkim kutijama, dok je po prvi put u segmentu opciono dostupna osmostepena automatska transmisija.

Uz Berlingo i Combo, ostaje da i Peugeot predstavi svoju verziju „najboljeg porodičnog prijatelja“.

(244)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments