1. Home
  2. Novo u Auto Republici
  3. Najbolji februarski komentar čitalaca – Srbi i Ilon Mask
Najbolji februarski komentar čitalaca – Srbi i Ilon Mask

Najbolji februarski komentar čitalaca – Srbi i Ilon Mask

306
0
Podelite sa prijateljima:

Da Ilon Mask zna koliko ljubitelja ima u Srbiji, verovatno bi se preselio ovde. Šalimo se, naravno, neće on izaći iz krugova američke buržoazije. Naime, svaki pomen imena ovog čoveka na našem portalu i društvenim mrežama izaziva gotovo tektonske potrese usled sukoba ljubitelja lika i dela Ilona Maska i činjeničnog stanja.

Naime, više puta smo do sada govorili o Ilonu Masku koji je za neke stvari veoma vešt, to mu se ne može osporiti. Ume da napravi feštu za medije od svakog događaja i predstavljanja novog proizvoda, svaka mu čast na tome. Međutim kada su u pitanju realni rezultati rada njegovih kompanija, tu je već na tankom ledu. Nećemo zalaziti sada dublje u detalje finansijskog stanja kompanije Tesla koje je žalosno loše, ako želite da znate šta očekujemo od te kompanije u budućnosti, predlažemo vam da pročitate ovaj tekst. 

Prenosimo vam neke od najinteresantnijih komentara sa naše FB stranice sa vesti o Ilonu Masku. Neki od njih su, pa procenite sami…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(306)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments