1. Home
  2. Sajmovi
  3. Vienna Auto Show 2018. (galerija)
Vienna Auto Show 2018. (galerija)
0

Vienna Auto Show 2018. (galerija)

496
0
Podelite sa prijateljima:

Zahvaljujući našem ljubaznom čitaocu, Danijelu Đorđeviću, donosimo fotografije sa Salona automobila u Beču.

Tradicionalno, Salon automobila u Beču otvara automobilsku izložbenu sezonu na Starom kontinentu. Dok čekamo najveću manifestaciju takvog tipa u Evropi, Salon automobila u Ženevi, ostaje nam da uživamo u aktuelnoj ponudi najvećih svetskih proizvođača predstavljenoj u austrijskoj prestonici.

Najveća automobilska fešta u Austriji privukla je i ove godine po otvaranju veliki broj posetilaca i ljubitelja automobila. Na salonu koji je otvoren juče i trajaće do 14. januara, izlagaće 40 brendova, a biće prikazano više od 400 modela!

Sajam automobila u razvijenoj državi poput Austrije ne može proći bez malo egzotike, te su tako među izlagačima ove godine i Bugatti, Rolls-Royce, Bentley, Lamborghini, Maserati, Lexus pa čak i Tesla! 

Među onima koji privlače najviše pažnje svakako su Bugatti Chiron, Bentley Continental GT,  Nissan GT-R, Mercedes AMG GT RBMW i8 u kabriolet izdanju, Range Rover Velar i brojni drugi.

Uživajte u fotografijama!

 

 

(496)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments