1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai najavio Genesis sportski dvosed sa zadnjim pogonom
Hyundai najavio Genesis sportski dvosed sa zadnjim pogonom
0

Hyundai najavio Genesis sportski dvosed sa zadnjim pogonom

296
0
Podelite sa prijateljima:

Aprila prošle godine, šef Genesisa, Manfred Ficdžerald, izjavio je da marka nije zainteresovana za kreiranje sportske perjanice, već će umesto toga da se fokusira na ono što kupci žele.

Navodno, visoki menadžment korejske premijum marke je promenio mišljenje u poslednjih nekoliko meseci, jer su dva zvaničnika Hyundaija potvrdila da rade na novom sportisti sa Genesisovim bedžom.

Informacija je stigla od potpredsednika Hyundaijevog dizajna, Luka Donkervolkea, i potpredsednika sektora istraživanja i razvoja, Vung-čul Janga, koji je sugerisao da će se raditi o dvosedu pogonjenom hibridnim sistemom.

Suprotno prethodnim izveštajima, vozilo će biti razvijeno u kooperaciji sa Hyundaijevom N divizijom, pod dirigentskom palicom bivšeg BMW M šefa, Alberta Birmana. Novi model će dobiti hibridni tretman, tako da će se pogonska jedinica sastojati od malog benzinskog agregata i elektromotora, što je Jang i potvrdio.

Uglavnom, pojavljivanje koncepta očekujemo uskoro.

(296)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments