1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Motocikli koji će obeležiti 2018. godinu
Motocikli koji će obeležiti 2018. godinu
0

Motocikli koji će obeležiti 2018. godinu

7.78K
0
Podelite sa prijateljima:

Gro proizvođača motocikala već je izbacilo u prvi plan adute za 2018. godinu, donosimo Vam one najinteresantnije

Ducati Panigale V4

Panigale sa V4 motorom koji stiže direktno iz MotoGP šampionata. Šta tu može da ne valja? Jedino ogromna cena, ali ipak, govorimo o jednom Ducatiju.

Kawasaki H2 SX

Ovo je motocikl koji će promeniti mnogo toga u svojoj klasi. Turer koji pokreće motor sa super punjačem ima i jasne sportske ambicije. Da ambicije neće ostati mrtvo slovo na papiru tvrde i nezvanične informacije iz Japana da će ovaj model posramiti brojne sportske motocikle.

Honda Gold Wing

Još jedan turer na listi. Otkako je sveta i veka, zna se, Gold Wing je najcenjeniji turer na svetu.  Neće imati ludačku brzinu poput H2 SX ali će stići gde god se sa njim pođe, i to sa maksimalnom udobnošću.

KTM 790 Duke

Huligan na listi, naslednik modela Duke 690. Pokreće ga agregat sa dva paralelno postavljena cilindra. KTM želi još jednom pokazati da je mala masa i moćan agregat dobitna kombinacija za ovaj tip motocikala.

BMW F850GS

Dugo su Bavarci spremali zamenu za F800GS i konačno su je završili. Kako u BMW-u kažu, samo su točkovi od 21 cola i sposobnost za terensku vožnju zajednički sa nekadašnjim modelom, sve je ostalo unapređeno. BMW želi privući onaj deo kupaca kojima je njihov glavni adut R1200GS isuviše veliki, ili previše skup. Znaju Bavarci šta rade.

Honda CB1000R

Premijerno prikazan na salonu motocikala u Milanu, ovaj Hondin naked oteo je slavu i brojnim premium dvotočkašima na toj manifestaciji. Čini se da će se pomama koju je izazvao vizuelni dojam ovog motocikla lako rezultirati sa ogromnim tržišnim uspehom.

Yamaha Niken

Motocikl, odnosno trotočkaš koja će sigurno izazvati mnogo polemike. Izgled mu definitivno nije jača strana, ali do sada nije bilo pravih serijskih modela sa agregatom kao kod Nikena (u pitanju Yamahin motor od 900 kubika, trocilindraš). Yamaha se nada privlačenju milenijalaca motociklizmu u razvijenim zemljama upravo kroz jedan ovakav trotočkaški koncept.

(7783)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments