1. Home
  2. Vesti
  3. Za Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 ne postoje prepreke (galerija)
Za Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 ne postoje prepreke (galerija)
0

Za Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 ne postoje prepreke (galerija)

233
0
Podelite sa prijateljima:

Isuzu će 1. oktobra debitovati sa najnovijem generacijom D-Max Arctic Trucka, AT35. Naša redakcija je nedavno imala prilike da testira verziju ovog moćnog kamioneta. Kompanija je bila voljna da podeli nekoliko ključnih detalja sa javnošću, kao i nekoliko fotografija. Pored novog dizajna, AT35 profitira na stvarima kao što su masivni točkovi od 35 cola, podignut klirens, kao i neke komponente koje daju na rafiniranosti kabinskog prostora.

Dizajniran da se upusti u koštac sa teškim terenima, AT35 je opremljen 1,9-litarskim turbo dizelom sa 164 ks i 360 Nm. Kupci mogu da biraju između šestostepenog manuelnog i petostepenog automatskog menjača. Crna boja točkova je standardna dok se srebrni naplaci dobijaju po dodatnom trošku.

Masivne gume od 35 cola počivaju na naplacima od 17 cola, što obezbeđuje klirens od 290 milimetara i napadni ugao od 36 stepeni. Vučni potencijal iznosi 3,5 tona, dok je teret limitiran na 1 tonu. AT35 ima masu od 2.110 kilograma. Dostupan isključivo kao „double cab“, ovaj Isuzu dolazi sa čitavim nizom novih tehnologija poput ulaska i startovanja vozila bez ključa, sedmoinčnog ekrana info-zabavnog sistema osetljivog na dodir, DAB radija, Apple CarPlay i Android Auto funkcija. Ne treba zaboraviti satelitsku navigaciju i antenu u vidu ajkulinog peraja.

 

 

(233)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments