1. Home
  2. Vesti
  3. Citroen C4 Cactus napušta „Air Bumps“ u sledećoj generaciji?
Citroen C4 Cactus napušta „Air Bumps“ u sledećoj generaciji?
0

Citroen C4 Cactus napušta „Air Bumps“ u sledećoj generaciji?

314
0
Podelite sa prijateljima:

Kada je premijerno predstavljen početkom 2014., automobilska publika je bila iznenađena i zaintrigirana Citroen C4 Cactusom. Reč je o automobilu u stilu mini krosovera, neubičajenog stajlinga, čemu u najvećoj meri doprinose „Air Bumps“ bočni jastuci na panelima vrata. Uskoro dolazi vreme za restilizaciju, dok bi potpuno nova generacija trebalo da stigne za par godina.

Što se tiče osvežavanja, najverovatnije neće doći do značajnih vizuelnih, kao i mehaničkih izmena. Cactus se dobro prodaje, a isporučeno ih je više od 180.000 od 2014. Samim tim, Citroen neće menjati dobitnu recepturu, a verovatno će unaprediti tehnologiju i optimizovati motorizaciju.

Značajnije promene se očekuju u drugoj generaciji. Naime, SUV dizajn bi trebalo mesto da ustupi klasičnijoj hedžbek formi, a verovatno će biti uklonjeni zaštitni bočni jastuci, što je nagovestio šef za planiranje proizoda, Ksavijer Pežo.

Ipak, C4 Cactus će ostati najprepoznatljiviji model u segmentu.

 

(314)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments