1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Mercedes C63 AMG – enterijer „by Carlex Design“
Mercedes C63 AMG – enterijer „by Carlex Design“
0

Mercedes C63 AMG – enterijer „by Carlex Design“

301
0
Podelite sa prijateljima:

Moćni Mercedesov sedan je dobio poseban tretman enterijera.

Još dok mu je oficijelni naziv bio Mercedes-Benz C63 AMG, stigao je u radionicu Carlex Designa, gde mu je implementirana „zlokobna“ crna tema. Monohromatski ambijent dominira sa crnom kožom preko čitave kabine, ukrašenom belim šavovima.

Čak je i Audison audio sistem u prtljažniku pretrpeo „kožni tretman“ u vidu dezena pčelinjeg saća. Kao i uvek kada je Carlex Design u pitanju, fokus na detalje je neverovatan.

Mada automobil pokazuje svoju vremešnost kroz brojne dugmiće i prekidače na centralnoj konzoli, sve ostalo je po savremenim standardima. Ovo je C63 pre restilizacije sa kvalitetnom kožo na armaturnoj tabli, kao i gornjoj sekciji panela vrata.

Sama spoljašnjost nije podvrgnuta izmenama. Kao što je običaj, kadas je ova tjunerska kuća u pitanju, nema modifikacija na mehanici, što i nije tako loša stvar s obzirom na činjenicu da je iz 6,2-litarskog V8 motora izvučeno 457 ks. Tu je i opcioni performantni paket od 488 konja, i naravno „Black Series“ 517 ks.

(301)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments