1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes-Benz S klase 2018. – novi tizeri
Mercedes-Benz S klase 2018. – novi tizeri
0

Mercedes-Benz S klase 2018. – novi tizeri

260
0
Podelite sa prijateljima:

Evo za sada najboljeg uvida u Mercedes S klase za  2018. godinu.

Štutgartska marka neće predstaviti svoju perjanicu danas u Njujorku već će ona biti otkrivena sledeće nedelje u Kini, tokom Salona automobila u Šangaju. U to ime, lansiran je par novih tizer slika, koje pokazuju osveženi anfas i diskretno modifikovanu kabinu.

Nije lako identifikovati sve izmene koje donosi restilizacija, ali ono što je sigurno je novi LED potpis sa tri linije u obliku koji podseća na bumerang. Sudeći po dizajnu naglašene maske hladnjaka, verovatno je reč o vrhunskoj, Maybach verziji.

Što se kabinskog prostora tiče, dve su značajne izmene. Prva se tiče volana koji je kompletno novog dizajna i verovatno ima „Maybach“ natpis na centralnom paoku, što ne može da se vidi iz datog ugla, ali smo to videli u prethodnim fotografijama.

Modifikacija broj dva: dva 12,3-inčna digitalna ekrana nisu više odvojena jer je Mercedes odlučio da ih spoji i kreira ekstremno širok displej.

Platforma osetljiva na dodir je takođe prošla kroz izvesne izmene a očekuju se novi tapacirunzi i dodatne opcije.

Pored navedenih unapređenja, restilizovana Mercedesova perjanica će biti nosilac širokog spektra sistema bezbednosti i asistencije, što će dodatno S klasu približiti potpuno autonomnoj vožnji. Par rednih šestocilindraša, benzinski i dizel, takođe će biti dostupni, pored novog 4,0-litarskog V8 biturba. Kada je reč o „plug-in“ hibridnoj verziji, inženjeri su poradili na hardveru i izvukli 50 kilometara više autonomije na električni pogon.

Javna premijera Mercedesa S klase je zakazana za 19. april na Salonu automobila u Šangaju, ali ne treba da iznenadi da se onlajn premijer desi u danima koji su pred nama.

(260)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments