1. Home
  2. Vesti
  3. Fiat Panda – prve i šture informacije o novoj generaciji
Fiat Panda – prve i šture informacije o novoj generaciji
0

Fiat Panda – prve i šture informacije o novoj generaciji

465
0
Podelite sa prijateljima:

Fiat aktivno radi na razvoju nove, četvrte generacije populanog mališana, a italijanski mediji prenose prve informacije u vezi ovog projekta koji je veoma važan za proizvođača. Osnovna ideja Fiata je da kroz novu Pandu promoviše automobil koji će biti prilagodljiv ukusu i finansijskoj moći širokog kruga potencijalnih kupaca.

U ponudi bi se trebao naći ceo spektar verzija, od najpristupačnijih pa sve do veoma bogato opremljenih i visoko individualizovanih primeraka. Dalja razrada osnovnog načela bi se ogledala u tome da bi novitet trebao da se nađe u ponudi sa mogućnošću prevoza od dve do ukupno pet osoba.

Zatim, inicijalne zamisli govore o tome da će kupci moći da izaberu krov koji bi bio ofarban u različitu, kontrastnu nijansu u odnosu na ostatak karoserije. Predviđene su i bezbrojne mogućnosti personalizacije kroz izbor različitih paketa opreme, dizajna točkova izrađenih od lake legure, prednjih i zadnjih odbojnika i spoljnih retrovizora.

Skoro je sasvim izvesno da dizel opcija pogonske grupe neće naći svoje mesto u ponudi, dok se spekuliše o elektrifikovanim rešenjima za pogon mališana.

Bilo kako bilo, ne treba sumnjati da će Fiat umeti da snađe u A segmentu, s obzirom na bogato iskustvo i reference koje poseduje. Građenje tradicije u proizvodnji malih automobila italijanske marke je započelo 1938. godine, ponudom modela 500 (Topolino), dok je prva Panda predstavljena 1980. godine.

AutoRepublika

(465)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments