1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen odbacio mogućnost spajanja u jednu kompaniju sa Fordom
Volkswagen odbacio mogućnost spajanja u jednu kompaniju sa Fordom
0

Volkswagen odbacio mogućnost spajanja u jednu kompaniju sa Fordom

194
0
Podelite sa prijateljima:

Iako smo već ekstenzivno izveštavali o dešavanjima i tek predstavljenim planovima poslovanja Volkswagen grupe, sada isplivava još pojedinosti sa konferencije za štampu, koju su održali čelnici nemačkog giganta.

Dakle, dodatno smo saznali da je pored ostalih donetih odluka na sednici nadzornog odbora, a koje se tiču budućih investicija u oblast istraživanja i razvoja, i pratećih proizvodnih rokada, Herbert Dis izjavio da razgovori sa Fordom teku u pozitivnom duhu, ali da spajanje dve kompanije nikada nije bilo predmet razmatranja, niti je to u planu.

Kooperacija će se ograničiti striktno na „zajednički razvoj i proizvodnju game lakih komercijalnih vozila“. Pored toga, saradnje će uključivati, kao što je već bezbroj puta preneto, i razmenu znanja iz drugih oblasti.

Više konkretnijih pojedinosti o budućem partnerstvu će se znati do kraja godine, ali ono što je i sada nedvosmisleno jasno, jeste ono što su i sami čelnici nemačkog konglomerata naveli:

„Ford i Volkswagen će svakako ostati rivali, jer se buduća kooperacija neće odraziti na strategije vezane za komercijalni, marketinški, kao i aspekt cenovnog pozicioniranja „.

AutoRepublika

(194)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments