1. Home
  2. Vesti
  3. Nove reklame: Super su BMW, Mercedes i Audi, ali Alfa Romeo Giulia, aaaah…. (VIDEO)
Nove reklame: Super su BMW, Mercedes i Audi, ali Alfa Romeo Giulia, aaaah…. (VIDEO)
2

Nove reklame: Super su BMW, Mercedes i Audi, ali Alfa Romeo Giulia, aaaah…. (VIDEO)

4.18K
2
Podelite sa prijateljima:

Italijanska marka Alfa Romeo se može pohvaliti solidnom godinom na američkom tržištu. Posle deset meseci ove godine, kompanija je prodala 19.917 jedinica, što predstavlja rast od 133% u poređenju sa istim periodom prošle godine.

Prodajne brojke za malu marginu predvodi krosover Stelvio (9.946), a njemu uz bok se nalazi i glavna zvezda bloka reklamnih poruka koje vam predstavljamo – Giulia limuzina (9.734). Italijanski proizvođač se ovom promotivnom kampanjom trudi da “ukrade” simpatije tradicionalnih kupaca četvorotočkaša koji silaze sa proizvodnih traka nemačkih kompanija pa je debitovao nekoliko novih reklama koje se ovih dana vrte na malim ekranima gledalaca u Americi.

U prvoj reklami, sredovečni Dag nam hvali svoj BMW 328i ukazujući na atraktivnu opremu. Naglašava stavke kao što su grejači u sedištima, prijatan tepih u svetloj nijansi i “moćni” multimedijalni sistem. Na pitanje zašto želi da proda svog ljubimca, Dag kaže da želi nešto drugo, a u tom momentu se pojavljuje Alfa Romeo Giulia.

Slična reklama je usmerena i na još dva proizvođača, a dok u jednoj od njih, elegantno popunjeni Šon, prodaje svoj “svemogući” Mercedes C300, u drugoj Den želi da se reši svog Audija A4.

Bez obzira što se priča neznatno menja, zaključak je isti – iako oni vole svoje nemačke automobile, Dag, Šon i Den sada žele Alfu Romeo…

Koliko će ove reklame povećati prodaju Italijana pokazaće vreme.

AutoRepublika

(4181)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

niti jedan video ne radi.