1. Home
  2. Vesti
  3. Fotografije Fordovog “Baby Bronco“ modela procurele na internet
Fotografije Fordovog “Baby Bronco“ modela procurele na internet
0

Fotografije Fordovog “Baby Bronco“ modela procurele na internet

172
0
Podelite sa prijateljima:

Američki proizvođač vozila Ford je nedavno u Las Vegasu održao veliki sastanak sa vlasnicima salona, tokom koga je dilerima pokazao u kom pravcu kompanija ide i koje modele mogu da očekuju narednih godina. Među njima su navodno bili nova generacija Explorera sa pogonom na zadnje točkove, zatim sledeću iteraciju modela Escape/Kuga i Mustang Shelby GT500 koji će da debituje za nekoliko sedmica.

Pažnju publike je ipak privukao novi krosover kompanije za sada samo poznat kao “Baby Bronco“. Naime, proizvođač će za 2020. godinu debitovati terenca Bronco da bi konkurisao Jeepu Wrangleru, dok će manji krosover nepoznatog imena (kome su mediji dali nadimak “Baby Bronco“) biti u istoj klasi kao Jeep Renegade, Subaru XV i slični proizvodi.

To znači da će posedovati solidne terenske performanse, ali iz Forda očekuju da će kupci retko silaziti sa asfalta. “Baby Bronco“ je pozajmio i mnoge dizajnerske linije sa originalnog Bronco, koji se proizvodio od 1966. do 1977. godine, posebno po pitanju maske hladnjaka i prednjih svetlosnih grupa.

Ford je najavio da će pet od osam krosovera i terenaca kompanije pružati hibridni pogon i ovaj model bi trebao da bude upravo takav. Platforma i većina mehanike će biti deljeni sa modelom Escape/Kuga, a oni su već zasnovani na Focusu.

“Baby Bronco“ bi trebao da debituje sledeće godine kao model za 2020. godinu, a nagađa se da će početna cena iznositi oko 25.000 američkih dolara.

AutoRepublika

(172)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments