1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Da li RENNtech Mercedes-AMG GTR može da se suprotstavi Bugatti Chironu? (VIDEO)
Da li RENNtech Mercedes-AMG GTR može da se suprotstavi Bugatti Chironu? (VIDEO)

Da li RENNtech Mercedes-AMG GTR može da se suprotstavi Bugatti Chironu? (VIDEO)

645
0
Podelite sa prijateljima:

Kakve protivnike na „četvrt milje“ može da očekuje Bugatti Chiron? Ukoliko protivnik nije temeljno dorađen, teško da ima bilo kakve šanse. Međutim, neki se suprotstavljaju Chironu čisto zabave radi.

U ovom slučaju, moćnom nasledniku Veyrona je „na crtu“ stao Mercedes-AMG GT R.

Zahvaljujući „magičnom štapiću“ Renntecha, 4,0-litarski twin-turbo V8 je podignut na 750 ks. Međutim, to je i dalje tek polovina Chironove „konjice“. Naravno, model sa W16 mašinom je teži i to za oko 300 kilograma, što nije dovoljno da se izbalansira razlika u snazi.

Treba imati u vidu da je dvoboj bio u letećem startu od 50 km/h.

Realno, da bi se neki modifikovani trkač suprotstavio Chironu, potrebno je da raspolaže četvorocifrenom brojkom kada su konjske snage u pitanju, što je dokazao dvoboj sa starim Audijem S4 sa 1.300 konja ili Nissanom GT-R iste snage.

Chiron se trkao i sa svojim „ocem“, Veyronom. Pogledajte video.

 

(645)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments