1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M8 prototip i M8 GTE na trkačkoj stazi (VIDEO I GALERIJA)
BMW M8 prototip i M8 GTE na trkačkoj stazi (VIDEO I GALERIJA)
0

BMW M8 prototip i M8 GTE na trkačkoj stazi (VIDEO I GALERIJA)

221
0
Podelite sa prijateljima:

Novi BMW M8 je po svemu sudeći jedna vrhunska mašina.

Srećni su oni koji su prisustvovali vožnji M8 prototipa i M8 GTE-a na stazi u Eštorilu.

Ipak, automobilski YouTuber, Shmee150, je bio među onima koji su se našli na test vožnji za medije, tako da je dosta toga zabeleženo okom kamere.

Naravno, M8 je bio u potpunosti prekriven kamuflažnom folijom, koja je uspešno sakrila konture i oštre linije. Međutim, ono što nije moglo da se sakrije je karakter ovog „džentlmenskog trkača“.

Ono što znamo je da  je M8 pogonjen 4,4-litarskim TwinPower turbo V8 motorom. Zvanične brojke u vezi sa snagom još uvek nisu objavljene, ali procena je da „konjica“ broji preko 600 „grla“, dok se za Competition model „šuška“ da će raspolagati sa 630 konja.

U selekciju pogonskih režima se ubrajaju 4WD, 4WD Sport i 2WD.

Ovo je prvi put da su Bavarci lansirali trkački derivat pre nego što je serijski zvanično stupio na asfalt.

AutoRepublika

Izvor: BMW & Shmee150 via YouTube

(221)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments