1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M3 G80 posedovaće pogon na zadnje točkove, M xDrive i ručni menjač
BMW M3 G80 posedovaće pogon na zadnje točkove, M xDrive i ručni menjač
0

BMW M3 G80 posedovaće pogon na zadnje točkove, M xDrive i ručni menjač

253
0
Podelite sa prijateljima:

BmwBlog je danas preneo informaciju, na osnovu podataka koje je pribavio od poverljivog i anonimnog izvora, da će nova performantna “trojka” posedovati verziju sa manuelnim menjačem, kao i da će biti moguće, za promenu u odnosu na prethodnu generaciju, naručiti je sa opcijom pogona na sve točkove.

Ipak, ljubitelji minhenske marke, nemaju potvrdu da li će novi M3 posedovati sistem pogona promovisan na novoj generaciji modela BMW M5, koji podrazumeva standardni permanentni pogon na svim točkovima uz taster za opcioni pogon samo na zadnje točkove, ili će to biti razdvojene opcije u smislu, ili RWD ili xDrive na različitim primercima.

Ono što će mnoge, verovatno i više obradovati, svakako jeste odluka čelnika M divizije da i novi BMW M3 zadrži opciju manuelne transmisije. BmwBlog spekuliše da će se manuelni menjač isporučivati samo uz primerke koji koriste pogon na zadnje točkove, ukoliko to uopšte bude predmet ponude, na način kako smo to opisali u prvom paragrafu.

Sa izvesnošću se već zna da će za pogon performantne “trojke” biti upotrebljena neka iteracija S58 motora, koja je modifikovana verzija B58 jedinice, za potrebe M odeljenja. Agregat će isporučivati između 450 i 500 konjskih snaga.

(253)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments