1. Home
  2. Vesti
  3. Prva fotografija krosovera Hyundai Palisade
Prva fotografija krosovera Hyundai Palisade
0

Prva fotografija krosovera Hyundai Palisade

348
0
Podelite sa prijateljima:

Naše kolege iz Rusije, redakcija specijalizovanog medija Autoreview, došla je u posed prve fotografije nove krosover perjanice game marke Hyundai. Koliko juče smo pisali najavu za ovaj novitet koji će premijerno biti predstavljen za sedamnaest dana na Salonu automobila u Los Anđelesu, a sada smo u prilici i da ga, po prvi put vidimo.

Prema očekivanjima, serijska verzija krosovera koji nudi mogućnost transporta do osam osoba, oslanja se na koncept Hyundai Grandmaster, koji je debitovao u junu. Iako je prednji kraj vozila, u neku ruku sličan onome što vidimo na kompaktnijem Santa Feu, oni zapravo nemaju niti jedan zajednički detalj. Razlikuju se i prednje svetlosne grupe, kao i prednji odbojnik. Sličnost sa bratskim modelom Kia Telluride je očigledna, a ona se ogleda i po identičnoj arhitekturi koju koriste oba korejska krosovera.

Ovo je jedina dostupna fotografija trenutno, a proizvođač nije obelodanio više pojedinosti, od onih koje smo vam predstavili danas i juče, tako da ćemo morati da se malo strpimo za dodante detalje.

U svakom slučaju, deluje nam da je Palisade pre naslednik modela iz pretprošle generacije korejskih krosovera, tačnije modela ix55, a  svakako je da izgleda interesantno.

(348)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments