1. Home
  2. Vesti
  3. Fiat predstavio Fastback Toro koncept na Salonu automobila u Sao Paolu (VIDEO)
Fiat predstavio Fastback Toro koncept na Salonu automobila u Sao Paolu (VIDEO)
0

Fiat predstavio Fastback Toro koncept na Salonu automobila u Sao Paolu (VIDEO)

773
0
Podelite sa prijateljima:

Ovog jutra, po lokalnom vremenu, odnosno pre nekoliko desetina minuta, Fiat je u Brazilu predstavio dva modela iz SUV segmenta. Jedan od njih je svima nama znan Fiat 500X, a ukoliko bude adekvatno prihvaćen od publike, mogao bi da se proizvodi u brazilskim pogonima FCA grupe, lociranim u gradu Gojana, sa čijih proizvodnih traka već silazi blizanac italijanskog supkompaktnog krosovera, Jeep Renegade.

Drugi, i za nas pravi novitet, odnosi se na Fiat Fastback, koncept inspirisan pikap kamionetom Toro, a koji bi u serijsku proizvodnju trebalo da bude uveden do 2020. godine. Iako je jasno da se radi o krosover konceptu, linije modela podsećaju na kupe siluetu, posebno kada se posmatra sa boka.

Proizvođač još uvek nije odlučio o budećem nazivu serijskog modela, a mediji licitiraju oko naziva Toro Fastback, što kompanija nije potvrdila, ali nije ni demantovala.

„Ovaj koncept će poslužiti kao dizajenrska inspiracija za vozila sa Fiat oznakama u budućnosti. To je naša kapija ka svetu SUV vozila,“ rekao je Herlander Zola, rukovodilac odeljenja marketinga kompanije Fiat, Brazil.

Konceptni krosover kupe je dizajneran u studiju lociranom u gradu Betim.

Čim budu dostupne dalje pojedinosti o izuzetnom konceptu, podelićemo ih sa vama.

AutoRepublika

(773)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments