1. Home
  2. Vesti
  3. Audi uvodi mat finiš u serijske modele
Audi uvodi mat finiš u serijske modele
1

Audi uvodi mat finiš u serijske modele

474
1
Podelite sa prijateljima:

Prvi model koji će dobiti novi tretman je simpatični mali krosover Q2.

S obzirom na to da je premijum proizvođač, potpuno je razumljivo što Audi nudi brojne opcije personalizacije na svojim modelima. Bilo da je reč o A1 ili A8, kupci mogu na brojne načine da kreiraju automobil po svojoj meri što se tiče opreme, motora itd. One koji žele dodatno da se vizuelno istaknu, radovaće što Audi uvodi i mat boju u serijske modele, doduše parcijalno.

Istini za volju, prvi Audi koji je dobio ovaj tretman je R8 u 24h izdanju 2016.

Marka iz Ingolštata naglašava da je prvi proizvođač u automobilskoj industriji, koji u ponudu stavlja ovu vrstu finiša na serijskim modelu, tačnije Q2 #2 specijalnoj ediciji.

Parcijalno matiranje se postiže presvlačenjem panela karoserije tankim plastičnim filmom, a zatim se na dotičnu komponentu nanosi fini stakleni puder pod vakuumom. Po Audiju, ovaj proces skida par hiljaditih delova milimetra sa gornjeg sloja laka, čineći površinu grubljom.

Q2 #2 specijalna edicija je dostupna na nemačkom tržištu od sredine oktobra, dok će na ostalim tržištima biti dostupna uskoro.

 

(474)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Ercegovac

Некад је била боја
трула вишња веома популарна.

Кум својевремено купио ауди 80 у тој боји…
Сад је више трула него вишња.