1. Home
  2. Video
  3. Porscheov zvanični snimak objašnjava razlike između varijanti 911-ice (VIDEO)
Porscheov zvanični snimak objašnjava razlike između varijanti 911-ice (VIDEO)
0

Porscheov zvanični snimak objašnjava razlike između varijanti 911-ice (VIDEO)

581
0
Podelite sa prijateljima:

Porscheov portfolio baziran na 911-ici ima čak 24 modela! 

Dakle, u pitanju su različiti automobili koji su derivativi modela 911. Iako navedeni automobil nije trenutno najprodavaniji proizvod Porschea, već SUV Macan, ipak je 911 ikona ne samo ovog brenda, već i cele automobilske industrije.

Gama počinje sa modelom 911 Carrera, a završava se sa perjanicom, nekadašnjim rekorderom Nirburgringa, mašinom sa 700 konjskih snaga – 911 GT2 RS.

Dakle, uvodna 911 Carrera dolazi u osam varijanti: Carrera, Carrera S, Carrera Cabriolet, Carrera S Cabriolet, Carrera 4, Carrera 4S, Carrera 4 Cabriolet i Carrera 4S Cabriolet. Tu je i Carrera T, koja je kao i Targa 4 i Targa 4S na neki način izdvojena od matične linije.

Potom slede GTS derivativi: GTS, GTS Cabriolet, 4 GTS, 4 GTS Cabriolet i Targa 4 GTS. Poslednja linija modela nosi oznaku Turbo i tu spadaju: Turbo, Turbo S, Turbo Cabriolet, Turbo S Cabriolet, GT3, GT3 RS kao i GT2 RS.

Nedostaje Porsche 911 Speedster, model koji je ova marka najavila na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu, a koji je planiran da uđe u proizvodnju naredne godine.

 

(581)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments