1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Harley-Davidson planira agregat sa jednim cilindrom?
Harley-Davidson planira agregat sa jednim cilindrom?
0

Harley-Davidson planira agregat sa jednim cilindrom?

176
0
Podelite sa prijateljima:

Mada Harley beleži pad prodaje u SAD, na globalnom nivou stvari stoje znatno bolje. A godine koje su pred nama biće ujedno i doba najvećih promena za američkog proizvođača motocikala. 

Kako navodi sajt Young Machine, Harley-Davidson posvetiće uskoro mnogo više pažnje azijskom tržištu, te planiraju i nove, manje modele koji će biti prilagođeni uslovima eksploatacije koji vladaju na tom kontinentu. Kako kažu japanski novinari, Amerikanci će se posebno fokusirati na Kinu, Indiju i Indoneziju, te da planiraju veliku tržišnu ofanzivu u ove tri zemlje.

Da bi se do uspeha došlo u Aziji potrebno je ponuditi agregat manje zapremine, što je do sada za Harley bilo nezamislivo. Vremena se menjaju, a kako ističu japanski analitičari američka marka stupiće u partnerstvo sa TVS Motor, sa ciljem da zajednički razviju motor prilagođen azijskom tržištu.

TVS Motor je već sarađivao sa BMW Motorradom oko razvoja modela G310 koji se pokazao kao veoma uspešan proizvod.

Pored plasiranja „malih“ motocikala u Aziji, Harley-Davidson planira da proširi portfolio u Evropi, kao i da ponudi potpuno električni motocikl.

 

 

(176)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments