1. Home
  2. Vesti
  3. Ford povlači 1,46 miliona Focusa
Ford povlači 1,46 miliona Focusa
0

Ford povlači 1,46 miliona Focusa

307
0
Podelite sa prijateljima:

Ford Motor povlači 1,46 miliona Focusa u Severnoj Americi. Razlog je popravka defekta koji može da dovede do zaustavljanja automobila.

Opoziv uključuje automobile proizvedene od 2012. do 2018. modelne godine sa 2,0-litarskim GDI i GTDI motorima. Kompanija je upozorila kupce da treba da drže rezervoare najmanje dopola napunjenim dok se ne obavi korekcija.

Problem se tiče problematičog ventila za pročišćavanje koji može da ostane zaglavljen u otvorenoj poziciji što dovodi do deformacije rezervoara.

U određenim slučajevima ovaj problem za posledicu može imati zastoj motora, koji ne može da se startuje ponovo ili ima teškoća sa ponovnim startovanjem. Vlasnici automobila takođe mogu primetiti da pokazivač nivoa goriva u rezervoaru ne pokazuje korektne podatke.

Kompanija je saopštila da nije bilo prijavljenih incidenata prouzrokovanih dotičnim kvarom.

Fordovi servisi će popraviti automobile bez troška za vlasnike.

 

(307)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments