1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Nova drift mašina za Kena Bloka! (galerija)
Nova drift mašina za Kena Bloka! (galerija)
1

Nova drift mašina za Kena Bloka! (galerija)

231
1
Podelite sa prijateljima:

Blokova nova igračka je žestoko modifikovani F-150. 

Ken Blok koji se okušao u čitavom nizu automobilskih sportskih disciplina, proslavio se serijom snimaka na mreži YouTube pod nazivom Gymkhana. Ken se sada priprema za deseti deo pomenutog serijala, a u planu je da u videu bude montiran materijal sa čak pet automobila.

Poslednji dodatak kolekciji je upravo tjunirani F-150, pripremljen za drift izazove. Zapravo, u pitanju je automobil iz 1977. godine, a agregat je stigao iz modela Forda GT. Blokov pikap koristi twin turbo V6 motor koji posle detaljne prerade sada isporučuje čitavu ergelu od 914 konja. Pored toga, ova drift mašina ima i integralni pogon.

Ovako prerađeni F-150 debitovaće na Amazon Prime gde će Ken Blok od 16. novembra emitovati svoju emisiju Gymkhana Files. Amerikanac je najavio da njegovi fanovi na mreži YouTube neće ostati uskraćeni za jedinstvene, uzbudljive snimke, a prvi od njih biće postavljen na ovu platformu 17. decembra.

 

(231)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Bmw fun

Ken Block je po mom mišljenju jedan od najboljih svetskih vozača. A pre svega čovek koji u potpunosti živi svoj san. Nakon prodaje kompanije „DC SHOES“ koja je njegov brend, novac je uložio u automobile za drift samo da bi uživao u onome što voli, ali je ipak zbog medija i marketinga uspeo i to uživanje da pretvori u dobru zaradu.
San velikog broja dečaka je da voze takve automobile, čak i san odraslih muškaraca. Ken Block živi i uživa svoj dečački san, a vremenom uz velika ulaganja, novca i truda napravio je umetnost od driftinga.