1. Home
  2. Sajmovi
  3. Šta nas čeka na Salonu automobila u Los Anđelesu?
Šta nas čeka na Salonu automobila u Los Anđelesu?
0

Šta nas čeka na Salonu automobila u Los Anđelesu?

235
0
Podelite sa prijateljima:

Mada su salonske premijere sve ređe i ređe, u Los Anđelesu će ipak imati šta da se vidi. 

Sigurno najiščekivaniji debi iz „grada anđela“ je novi Porsche 911, odnosno dolazak generacije 992. Nemačka marka predstaviće varijante Carrera i Carrera S. U Los Anđelesu imaćemo prilike da vidimo i Panameru GTS, još jedan novitet iz Porscheove radionice.

Jedna od najinteresantnijih premijera biće i dolazak nove Mazde 3. U japanskoj kompaniji najavili su da će nova „trojka“ preuzeti stil prikazanog Kai koncepta i prema njihovim rečima ovo je model koji će predstavljati prekretnicu za celu Mazdu.

Audi će prvi put publici prikazati restilizovani R8, dok je BMW kaparisao Los Anđeles za debi svog najvećeg SUV-a modela X7.

Što se tiče američkih proizvođača, Chevrolet će prikazati restilizovani Camaro, Ford je za ovu priliku pripremio premijeru Edge ST V6, dok će Jeep najverovatnije predstaviti pikap verziju Wranglera.

Nissan je za Salon automobila u Los Anđelesu izdvojio premijeru restilizovanog sedana Maxime. Pored pomenutih marki, prisutan će biti i Volkswagen koji će predstaviti ID Buzz Cargo kao i Beetle Final Edition, odnosno posebno izdanje Bube koja uskoro odlazi u penziju.

Salon automobila u Los Anđelesu traje od 1. do 10 decembra, dok su za novinare rezervisani 29. i 30. novembar.

 

 

(235)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments