1. Home
  2. Vesti
  3. Redizajn za E klasu planiran za sledeću jesen
Redizajn za E klasu planiran za sledeću jesen
0

Redizajn za E klasu planiran za sledeću jesen

2.89K
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedesova luksuzna limuzina, E klasa će  u restilizovanom izdanju verovatno biti predstavljena svetskoj javnosti na narednom Salonu automobila u Frankfurtu. Prve špijunske fotografije ovežene E klase su se pojavile na internetu, a nećemo ih preneti zbog zaštite autorskih prava, kao i zbog toga što “već vidimo” koje će se stilske modifikacije dogoditi.

Jasno je da se glavne izmene odnose na usklađivanje stila sa svežije promovisanim modelima. U skladu sa tim, prednji branik kao i svetlosne grupe na tom delu vozila, poprimiće izgled veoma nalik onome što smo nedavno videli na novom krosoveru GLE i kupeu CLS.

Pored izmena na spoljašnosti E klase, putnička kabina će dobiti moderniji izgled. Postavka dvostrukog ekrana, preuzetog sa S klase, neće biti izmenjena, ali će dobiti nove elemente funkcionalnosti. Opet, po ugledu na već predstavljeno rešenje u velikom SUV-u. Takva organizacija će biti preneta i na kupe verziju E klase.

Poćev od 2019. godine, po ugledu na novu A klasu, kao i više puta pominjani GLE, i osvežena E klasa će ponuditi isti nivo tehnologije info-zabavnog sistema, odnosno očekuje se implementacija MBUX rešenja.

Logično, ne očekuju se značajne izmene u paleti raspoloživih pogonskih sklopova. Postojeće jedinice će biti unapređene u smislu performansi i upravljanja prečišćavanjem štetnih gasova. Dvolitarski dizel će nastaviti tržišni život, uz pojačanje verzijom E 300 h, iza čijeg naziva se skriva dizel-plug-in hibridna varijanta.

Performantni Mercedes-AMG E 63 će najverovatnije dobiti dodatnu konjicu ispod haube.

(2887)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments