1. Home
  2. Vesti
  3. Isplivale patentne fotografije za novi BMW Serije 3 Touring
Isplivale patentne fotografije za novi BMW Serije 3 Touring
0

Isplivale patentne fotografije za novi BMW Serije 3 Touring

219
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon premijere sedan variante, logično je da usledi i karavan. 

Naravno, spreda neće biti nikakvih promena. Izmene su evidentne nakon B stuba, jer se čini da će karavanska izvedba imati drugačija vrata od limuzine. BMW je odlučio da Touring varijanta dobije blago padajući krov, što će svakako doprineti atraktivnosti jednog ovakvog modela.  Očekivano, zadnji deo automobila neće biti bitno drugačiji od onoga što smo već imali priliku da vidimo u Parizu.

BMW do sada nije dao nikakve informacije o novoj „trojci“ u karavanskoj verziji. Može se očekivati da će nova generacija biti veća u svim pravcima od aktuelnog modela, kao i da će biti znatno lakša. Procene kažu da će „smršati“ najmanje 50 kilograma.

Što se tiče palete motora, ona će biti identična onoj kod sedana. Tačnije u ponudi će biti 2,0-litarski benzinski turbo četvorocilindraš koji će dolaziti u konfiguraciji sa 184 i 258 konjskih snaga, čast benzinaca braniće i M340i xDrive, koji koristi trolitarski agregat, sa redno postavljenih šest cilindara, dovoljnih za 374 konjskih snaga i 500 Nm obrtnog momenta.

Kada je reč o dizelskim agregatima, u ponudi će biti tri pogonske jedinice. Dvolitarski turbo dizelaš sa četiri redno postavljena cilindra dolaziće u ponudi sa 150 i 190 ks. U ovom trenutku najsnažniji dizel motor kod nove Serije 3 je redni šestak 330d sa 265 ks i 580 Nm obrnog momenta.

Kompletnu prezentaciju nove Serije 3 možete pročitati ovde. 

 

 

 

 

(219)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments