1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Mercedes-AMG GT u vidu „zelene zveri“ kuće Fostla (GALERIJA)
Mercedes-AMG GT u vidu „zelene zveri“ kuće Fostla (GALERIJA)

Mercedes-AMG GT u vidu „zelene zveri“ kuće Fostla (GALERIJA)

293
0
Podelite sa prijateljima:

Ova nijansa zelene nije standardna Mercedesova boja, ali se može naručiti „Malachite Green“ folija, koja zaista superautomobilu s trokrakom zvezdom daje poseban šmek.

Žuti akcenti na prednjem i zadnjem delu, kao i pragovima, su u fenomenalnom kontrastu sa osnovnom bojom. Vizuelne promene na spoljašnjosti zaokružuju naplaci od 20 cola, koje potpisuje ADV.1 Wheels, „obuveni“ u odgovarajuće pneumatike. Takođe, ogibljenje je suptilno modifikovano sa KW oprugama i H&R distancerima.

Tjuning nije tjuning ukoliko se ne „poradi“ i ispod haube, gde se u ovom slučaju nalazi 4,0-litarski V8 twin-turbo sa novim (čitaj „višim“) nivoima snage. AMG motor u GT verziji isporučuje 577 ks a u GT R 650 konja. Obrtni moment je takođe značajno „pojačan“, sa serijskih 700 Nm u „R“ verziji na 800 Nm.

Moramo priznati da je nemačka firma, Fostla, u ovom slučaju odradila sjajan posao.

Ko nema strpljenja da čeka Mercedes-AMG GT R Clubsport ili Black Series, tu su tjuning kuće koje mogu da ispune svaku želju.

 

 

(293)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments