1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Suzuki predstavio novu Katanu (video)
Suzuki predstavio novu Katanu (video)
0

Suzuki predstavio novu Katanu (video)

245
0
Podelite sa prijateljima:

Na ovogodišnjem izdanju Intermota, Suzuki je predstavio novu generaciju svog legendarnog modela Katane. 

Prvobitna Katana pojavila se na tržištu 1981. godine i odmah se svrstala među klasike, kako zbog svog jedinstvenog izgleda tako i zbog performansi. Novi modeli koji je planiran za 2019. godinu omaž je izvornom motociklu i unosi retro element među aktuelnu Suzukijevu postavku.

Kada se govori o retro uticaju onda se tu najpre misli na nos motocikla i kockasti far kakav je prava retkost videti danas među modernim motociklima. Suzuki je želeo da ostane veran svojoj legendi, pa je i na rezervoaru korišćen isti font kao i 1981. godine.

Što se tiče agregata, u pitanju je četvorocilindarski motor radne zapremine 999 kubnih centimetara i razvija 150 ks i 109 Nm. Iako nosi premisu retro, u pitanju je potpuno moderni motocikl koji koristi LCD instrumentalnu tablu, LED prednje i zadnje osvetljenje, kao i indikatore promene pravca, ABS, tri moda proklizavanja itd…

Suzuki još uvek nije saopštio cenu nove Katane.

 

(245)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments