1. Home
  2. Vesti
  3. Toyota Supra debituje na Salonu automobila u Detroitu
Toyota Supra debituje na Salonu automobila u Detroitu
0

Toyota Supra debituje na Salonu automobila u Detroitu

127
0
Podelite sa prijateljima:

Toyota je u završnoj fazi priprema za svetsku premijeru atraktivnog roudstera koja je zakazana za prvu značajnu automobilsku smotru u narednoj godini, koja se po tradiciji koja će se uskoro izmeniti, održava u januaru. Ranije smo preneli vest da se Salon automobila u Detroitu izmešta na listu događaja koji će se organizovati u junu.

Nemačka filijala japanskog proizvođača je i zvanično potvrdila ovu najavu preko svog Fejsbuk kanala, uz obaveštenje zainteresovanim licima da se već sada mogu upisati u knjigu porudžbina.

Svima je poznato da platformu i pogonske sklopove japanski kultni sportski automobil deli sa bavarskim pandanom, modelom BMW Z4. O oba vozila smo dosta pisali u prošlosti, a da bi izbegli ponavljanje, predlažemo vam da se poigrate opcijom pretrage na našem portalu, i saznate sve što je do ovog trenutka poznato u vezi sa ovom temom.

(127)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments