1. Home
  2. Sajmovi
  3. Pariz 2018
  4. Renault predstavio restilizovani Kadjar
Renault predstavio restilizovani Kadjar
0

Renault predstavio restilizovani Kadjar

225
0
Podelite sa prijateljima:

Renault je podario Kadjaru blago zatezanje bora, sve u skladu sa trendom restilizacije posle 3-4 godine na tržištu. 

Otkako se Kadjar pojavio na tržištu 2015. godine uspeo je da ostvari zavidan prodajni rezultat i stigne do više od 450.000 kupaca. Iako ovo nije rezultat jednako dobar onom koji beleži sestrinski Qashqai, jasno je da je Kadjar veoma bitan model za Renault.

Kada se govori o najvidljivijoj promeni u eksterijeru onda su to drugačije oblikovana prednja svetla, potom novi LED svetlosni potpis, kao i izmenjeni oblik „maglenki“. Prednji branik je takođe sada blago drugačiji, a suptilno je izmenjena i rešetka. Promene su se preslikale i na zadnji deo automobila gde je postavljena drukčija svetlosna grupa.

Novitet je i čitava selekcija „svežih“ felni od 17 do 19 cola.

Unutar vozila postavljen je novi displej za kontrolu informativno-zabavnog sistema dijagonale 7 inča.  Renault navodi da je preraspodelio dugmad i kontrole unutar kabine zarad bolje ergonomije.

Kada se govori o paleti motora i tu je došlo do izmene. Ponuda pogonskih jedinica sada je bogatija za 1,3-litarski turbo četvorocilindarski benzinac. Ovaj agregat biće dostupan u dve konfiguracije: sa 140 i 160 konjskih snaga.

(225)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments