1. Home
  2. Sajmovi
  3. Pariz 2018
  4. Kia Ceed GT Line prikazana u Parizu (galerija)
Kia Ceed GT Line prikazana u Parizu (galerija)
0

Kia Ceed GT Line prikazana u Parizu (galerija)

294
0
Podelite sa prijateljima:

Kia je za Salon automobila u Parizu rezervisala zvanično predstavljanje Ceed GT Line. 

Ceed GT Line stiže sa nekim veoma upečatljivim vizuelnim detaljima. Izdvajaju se crni i hromirani detalji u eksterijeru, pogotovo na prednjem delu automobila, kao i felne od 17 cola koje su rezervisane isključivo za GT Line. Uopšteno govoreći, Ceed GT Line forsira nešsto agresivnije, gotovo sportske crte dizajna.

Sličan pristup je zabeležen i unutar kabine. Poseban akcenat postavljen je na vozačevo okruženje. Sportski akcenat vidljiv je na blago zasečenom upravljaču, kao i na ručicama za menjanje brzina koje se nalazi iza volana.

U ponudi su tri agregata. Prvi, uvodni, je turbo 1,0-litarski  trocilindiraski benzinac koji razvija 118 konjskih snaga, sledi 1,4-litarski benzinski motor sa turbo punjačem i četiri redno postavljena cilindra sa 138 ks, dok čast dizelaša brani 1,6-litarski turbo četvorocilindraš koji dolazi u dve izvedbe: sa 113 ili 134 konjske snage.

Kao standard dolazi šestostepeni manuelni menjač, ali je opciono moguće uzeti i automatsku sedmostepenu transmisiju sa duplom spojnicom.

Kia je saopštila da će se Ceed GT Line naći u prodaji u Evropi početkom naredne godine.

 

(294)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments