1. Home
  2. Sajmovi
  3. Pariz 2018
  4. Citroen C5 Aircross plug-in hibrid otkriven u Parizu
Citroen C5 Aircross plug-in hibrid otkriven u Parizu
0

Citroen C5 Aircross plug-in hibrid otkriven u Parizu

123
0
Podelite sa prijateljima:

Citroen je prikazao (za sada) konceptualno izdanje hibridnog modela C5 Aircross. 

Francuzi su međutim već najavili da će upravo ovaj automobil biti prvi zvanični hibrid ove marke. Iako se rukovodstvo Citroena još uvek suzdržava da objavi da je realno da se izloženi model neće biti razlikovati od serijske varijante, ne treba sumnjati da će do toga i doći.

C5 Aircross u plug-in varijanti biće jedno od prvih vozila iz PSA grupacije koje će biti postavljeno na novu EMP2 platformu. Ceo pogonski sklop isporučuje 225 konjskih snaga, a koristeći samo električnu energiju ovaj model može da pređe 50 kilometara.

Citroen očekuje da model C5 Aircross povede hibridizaciju ovog brenda. Svoj prvi potpuno električni automobil Citroen će plasirati na tržište 2020. godine, a plan je da do 2025. godine ova marka nudi elektrifikovane varijante za sve svoje modele.

 

(123)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments