1. Home
  2. Sajmovi
  3. Pariz 2018
  4. Audi SQ2 premijerno u Parizu
Audi SQ2 premijerno u Parizu
0

Audi SQ2 premijerno u Parizu

127
0
Podelite sa prijateljima:

Sportski orijentisan krosover dolazi sa standardnim Quattro pogonom i DSG menjačem. 

SQ2 je pozajmio agregat iz modela S3, a u pitanju je dvolitarski turbo motor sa četiri redno postavljena cilindra koji razvija 296 ks i 400 Nm. Sprint do „stotke“ obavlja se za 4,8 sekundi, dok je maksimalna brzina elektronski ograničena na 250 km/h. Snaga se na sve točkove prenosi putem sedmostepenog automatskog menjača sa duplom spojnicom.

Predstavljeni SQ2 dolazi sa izborom točkova od 18 ili 19 cola i niži je od izvornog Q2 za 20 milimetara. U skladu sa sportskim ambicijama postavljeno je i tvrđe ogibljenje.

Vizuelno, SQ2 mnogo nalikuje na Q2 u S line paketu opreme. Sportski krosover ima LED prednje i zadnje svetlosne grupe, spojler na krovu i četvorostruke završetke izduvnih cevi.

Audi je najavio da će ovaj model imati izbor od deset boja za eksterijer, kako bi se odgovorilo na zahteve kupaca za personalizacijom.

Nemačka marka potvrdila je na Salonu automobila u Parizu da će slediti svoj plan da do kraja 2019. godine na tržište plasira čak 11 novih modela.

(127)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments