1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen Polo GTI vs Toyota Yaris GRMN (VIDEO)
Volkswagen Polo GTI vs Toyota Yaris GRMN (VIDEO)
2

Volkswagen Polo GTI vs Toyota Yaris GRMN (VIDEO)

322
2
Podelite sa prijateljima:

Toyota je sa Yarisom GRMN definitivno napravila dobar posao.

Nedavno smo izvestili o dvoboju Yarisa sa Renault Cliom R.S. Bez obzira što je francuski model snažniji, kao pobednik iz duela je izašao japanski model.

Ovoga puta, rival je takođe etabliran, a radi se o Polu GTI. Volkswagenov pulen je takođe bio bolji od Renault Clija RS 18, tako da se pobednik ovog dvoboja može nazvati modelom broj 1 u „hot heč“ B segmentu. Polo raspolaže većim maksimalnim obrtnim momentom, poseduje i „launch control“ sistem, a ubrzava brže nego što to fabrika tvrdi. Da li je to dovoljno da pobedi „naoštreni“ Yaris sa manuelnim menjačem i manjom masom?

O oba modela smo pisali detaljnije. Sa Yarisom GRMN možete da se upoznate ovde, a sa Polom GTI ovde.

Pogledajte video.

(322)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

U ovoj klasi manuelni mjenjac i manjak kilograma su zakon.To je osjetio i Clio RS Trophy i Polo gti.Da vidimo sta ce biti na krugu mada je velika prednost na strani Yarisa,100 i vise kila manje je oooogromna razlika u ovoj klasi.Bravo Toyota,odlican posao.A Renaultu zadatak da sledeci Clio R.S. nauruza samo manuelnim mjenjacem i sa sto manje tezine (koju donosi automatska transmisija)

moron

Pa, yaris ima 15 konja više i 150 kg manje, a što je za ovu „disciplinu“ od velikog značaja.