1. Home
  2. Vesti
  3. BMW objavio nove delove slagalice zvane serija 3 G20
BMW objavio nove delove slagalice zvane serija 3 G20
0

BMW objavio nove delove slagalice zvane serija 3 G20

193
0
Podelite sa prijateljima:

Naravno, M Performance verzija je u pitanju.

Malo po malo, sve smo bliže skidanju vela sa BMW-a serije 3 G20. Bavarci su lansirali novi komplet „tizera“ za Instagram priču.

Doduše, dotične četiri fotografije su iritantno vertikalne, tu je i „M“ značka, ali ne radi se o M3. Najverovatnije je u pitanju M340i.

Ono što donekle može da se uoči su nešto veći „bubrezi“ maske hladnjaka, a detaljno može da se analizira „strelast“ Hofmeister Kink u sjajno crnom finišu.

Kompletna silueta je ranije otkirvena jer je oficijelni BMW Deutschland sajt već stavio novu „trojku“ pored odlazeće.

Generalno, ponovo imamo posla sa evolucijom a ne revolucijom. Doduše, od BMW-a nismo ni očekivali neke „avangardne“ dizajnerske egzibicije.

Glasine kažu da BMW ne planira da nastavi „epopeju“ sa Gran Turismo verzijom, koja će iz proizvodnje izaći u julu 2020., bez naslednika na vidiku. Međutim, prethodno se „šuškalo“ o planovima da se serija 3 GT promoviše u seriju 4, na sličan način kao što je serija 5 GT sada deo porodice serije 6.

Da podsetimo, sedma generacija „trojke“ će debitovati 2. oktobra na Salonu automobila u Parizu. U međuvremenu očekujemo dodatne „tizere“.

 

(193)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments