1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes-Benz i alarmantan amaterizam njegove PR službe i marketinga
Mercedes-Benz i alarmantan amaterizam njegove PR službe i marketinga
2

Mercedes-Benz i alarmantan amaterizam njegove PR službe i marketinga

1.98K
2
Podelite sa prijateljima:

„Mercedes je smeće“, nalepi jedan razočarani kupac na svoj automobil nedavno. Neki su se složili s „konstatacijom“, neki baš i ne, ali na par planova definitivno nešto „škripi“ kada je Mercedes u Srbiji u pitanju.

Prekjuče, 24. septembra je održana promocija restilizovane C klase u Beogradu u organizaciji kompanije Star Import, u hotelu Hilton. U saopštenju za novinare je stajalo da je promocija 24. novembra, što su neki mediji nenamerno pogrešno preneli?!

 

Datum nije jedini „lapsus“, jer C klasa nije „nova“ kako su je u pres saopštenju opisali, a neki novinari preneli, već je reč o restilizovanom modelu.

Inače, na pozivnici  za događaj je stajalo je da je prezentacija zakazana za maj u „Majdanu“, a ne u Hiltonu, gde je promocija i održana.

Zaista neprofesionalno, posebno ukoliko dodamo da se na društvene mreže plasiraju klipovi koji nisu jezički prilagođeni našem tržištu…

(1977)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Pa za kupce Mercedesa i nije bitno sta pisa i kako je napisano,oni da su pismeni ne bi kupovali Mercedes.

moron

„nov, nov, nov …“ Kao što prodavci polovnjaka u naslovu svog oglasa „navlače“ potencijalne kupce „kvalifikacijama“ koje često nemaju veze sa stvarnošću, tako neretko postupaju i uvoznici i prodavci novih kola… Čitam ovaj tekst i setih se kako danas gledah silne „bilbordere“ na kojima se reklamira „NOVA mazda 6“ i pitam se, da li sam nešto „propustio na času“ ili je u zaista u prodaji „NOVA mazda 6“. Možda „nova“ znači samo da još nije prvi put registrovana u Srbiji ?
Prevara je na sve strane …