1. Home
  2. Vesti
  3. Chery otvara razvojni centar u Evropi
Chery otvara razvojni centar u Evropi
0

Chery otvara razvojni centar u Evropi

287
0
Podelite sa prijateljima:

Kineski automobilski brend Chery sprema otvaranje razvojnog centra u blizini Frankfurta. 

U tekstu o kineskoj automobilskoj industriji najavili smo da je sledeći korak napad na evropsko tržište. Mada su Kinezi posredno preko Geelyja i Volvoa već prisutno na našem kontinentu, Chery je najavio da će na tržište zvanično ući 2020. godine.

Chery će na početku u svoj razvojni centar zaposliti između 30 i 50 ljudi, a prema najavama prvi model koji će se pojaviti u Evropi je jedan SUV. Šef ove marke, Tongjue Jin, izjavio je da će Chery biti kompetitivan po pitanju kvaliteta, tehnologije i dizajna.

Kineska marka je prošle godine na Salonu automobila u Frankfurtu predstavila model TX SUV za koji se očekuje da bi u donekle izmenjenom obliku mogao biti prvi model za tržište EU.

Chery najavljuje da će na evropsko tržište uvesti i sopstveni premijum brend Exceed, a prvi model ove marke trebalo bi da bude potpuno električni SUV automobil.

Kinezi su već saopštili da u Evropi neće otvarati i fabriku, bar ne na početku. Plan je da se automobili uvoze direktno iz Kine, dok će se razvoj novih modela i analiziranje tržišta vršiti iz novog centra kraj Frankfurta.

 

 

 

(287)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments